طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج، یک سالاد مهیج و خوشمزه
به گزارش وبلاگ اخبار جدید، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش وبلاگ اخبار جدید، سالاد اسفناج و هویج یا تاراتور اسفناج و هویج یکی از انواع سالاد های گیاهی و سرد است که به علت داشتن اسفناج سرشار از فیبر و منبع غنی آهن است. این سالاد با داشتن هویج در ترکیباتش علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، ترکیبی زیبا از رنگ هاست و بسیار اشتهابرانگیز است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و هویج
هویج: 3 عدد
اسفناج: 300 گرم
ماست هم زده یا پر چرب: 1 لیوان
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
گردوی خرد شده: 1 پیمانه
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به اسفناج
همان طور که می دانید اسفناج سبزی بسیار پرخاصیتی است که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی ای است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان ها مفید است. این سبزی مغذی می تواند برترین دارو برای درمان یبوست به ویژه در افراد میان سال و کهن سال باشد. در شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شن ریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن های آن ته نشین گردد و در آخر به تدریج از اسفناج های رویی بردارید و با آب سرد آب کشی کنید تا شن های ته نشین شده دوباره به اسفناج ها نچسبند.
هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نگردد. اسفناج را به میزان مورد احتیاج بپزید و هیچ وقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگ های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. برگ های درشت و تیره رنگ برای تهیه سالاد اسفناج و هویج مناسب نیستند. سعی کنید برگ های ریز یا در اصلاح برگ های بچه را برای تهیه این سالاد بخرید.
نکات مربوط به سس مایونز
همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید. بعلاوه می توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.
طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج
1 ـ ابتدا هویج ها را بشویید، پوست و سپس رنده کنید.
2 ـ سه قاشق غذاخوری روغن مایع را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا کمی داغ گردد؛ سپس هویج های رنده شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت بدهید.
3 ـ اسفناج را خرد کنید و به هویج اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید تا مواد از حرارت بیفتد و خنک گردد.
4 ـ ماست را داخل یک کاسه بزرگ همراه با سیر رنده شده، سس مایونز و نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید؛ سپس ترکیب اسفناج و هویج را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با سس آغشته گردد. حالا سالاد را داخل ظرف سرو بکشید.
5 ـ سه قاشق روغن را داخل یک ماهی تابه کوچک بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا کمی داغ گردد؛ سپس گردو های خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید و بعد از آن فلفل قرمز را به میزان دلخواه اضافه کنید. بعد از اینکه اجاق گاز را خاموش کردید، این سس را روی سالاد آماده بریزید و بعد آن را سرو کنید. نوش جان.
منبع: فرارو