طرز تهیه 3 مدل دسر بستنی با خامه و ژلاتین شیک و قالبی

به گزارش وبلاگ اخبار جدید، اگر تا به حال انواع دسر بستنی با خامه و ژلاتین را امتحان نکرده اید، باید بدانید که این سبک از دسرها در فهرست پرطرفدارترین و خوشمزه ترین که تا به حال خورده اید قرار دارند. برای تهیه دسر ساده و سریع با بستنی، خامه و ژله روش های متعددی وجود دارد. در این مقاله از در می توانید با چند روش درست کردن دسر بستنی با خامه و ژلاتین آشنا شوید.

طرز تهیه 3 مدل دسر بستنی با خامه و ژلاتین شیک و قالبی

طرز تهیه دسر بستنی با خامه و ژلاتین به صورت قالبی

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 20 دقیقه

کالری هر 100 گرم دسر بستنی با خامه و ژلاتین: 220 کالری

مواد لازم برای تهیه دسر کرم بستنی با خامه ژلاتین

  • شیر: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بستنی کاکائویی:200 گرم
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • شکر: 11 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 6 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: به اندازه لازم
  • وانیل: به اندازه نوک قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه دسر بستنی با خامه و ژلاتین

یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین روش های درست کردن دسر بستنی با خامه و ژلاتین ترکیب کردن این مواد با هم و آماده کردن دسر بستنی و ژله قالبی است. طعم این دسر فوق العاده است. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه دسر کرم بستنی فوق العاده خوشمزه با ژلاتین و خامه آشنا شوید.

مرحله اول؛ حرارت دادن مواد دسر بستنی ژلاتینی

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر بستنی با خامه و ژلاتین باید شیر، شکر، پودر کاکائو، و نشاسته ذرت را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مدام هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و ترکیبی یکدست و نسبتاً غلیظ ایجاد گردد.

در صورت تمایل می توانید ، ، ، ، و را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های همیشه تخفیف بخرید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن ژلاتین به سایر مواد

زمانی که غلظت مواد دسر مناسب شد، شعله گاز را خاموش کنید و کنار بگذارید. سپس به سراغ آماده کردن ژلاتین بروید. برای این کار پودر ژله را با شیر ترکیب کنید و روی حرارت غیرمستقیم کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین به کاملاً در شیر حل گردد. سپس ترکیب شیر و ژله را به سایر مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد دسر به طور کامل خنک شوند.

مرحله سوم؛ اضافه کردن خامه و وانیل

زمانی که مواد دسر شما کاملاً خنک شد، خامه و وانیل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. توجه داشته باشید که در این مرحله مواد دسر باید به طور کامل خنک باشد. در صورت تمایل می توانید ، و را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.

مرحله چهارم، ریختن مواد دسر در قالب

بعد از آماده شدن مواد دسر باید یک قالب را چرب کنید و مواد را داخل قالب مورد نظرتان بریزید. سپس قالب را برای حدود 5 تا 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت گردد. بعد از آماده شدن دسر می توانید آن را برگردانید و سپس با تکه های میوه، پودر کاکائو الک شده و هر چیزی که دوست دارید آن را تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چند مدل دسر با بستنی و موز کافی شاپی

طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر

مدت زمان آماده سازی دسر طالبی با بستنی و ژله: 20 دقیقه

مواد لازم برای طرز تهیه دسر طالبی با بستنی و ژله

  • طالبی پوست گرفته و خرد شده: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بستنی وانیلی: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژله طالبی: 1 بسته
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه دسر طالبی با بستنی و ژله

اگر در فکر و بستنی شیک و مجلسی با پودر ژله و خامه هستید، ما پیشنهاد مجذوب کنندهی برای شما داریم. طرز تهیه دسر طالبی با بستنی و ژله بسیار ساده است و امتحان کردن طعم لذیذ آن قطعاً برایتان لذت بخش خواهد بود. برای تهیه این دسر شما تنها به طالبی، پودر ژله، خامه و بستنی احتیاج دارید.

مرحله اول؛ آماده کردن ژلاتین

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر طالبی با بستنی و ژلاتین باید پودر ژلاتین را روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید. سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید. برای درست کردن پودر ژله طالبی نیز باید آن را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد دسر

در این مرحله از درست کردن دسر طالبی با بستنی و ژله و خامه باید تکه های طالبی را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. سپس خامه، شکر و بستنی را اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم؛ اضافه کردن ژله به سایر مواد دسر

در این مرحله باید ژله طالبی و ژلاتین خنک شده را به سایر مواد دسر اضافه کنید. سپس مواد را دوباره در میکسر یا مخلوط کن با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم؛ ریختن لایه اول دسر در قالب

در این مرحله از طرز تهیه دسر طالبی با بستنی و ژله و خامه باید نیمی از مواد دسر را داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا نیم بند گردد.

مرحله پنجم آماده کردن دسر

بعد از این که ژله نیم بند شد، با اسکوپ یک ردیف طالبی روی دسر بچینید و سپس بقیه مواد را روی طالبی ها بریزید. دسر را برای حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت گردد.

برای تهیه دسر طالبی با ژله و خامه و دسر بستنی قالبی با خامه و ژلاتین حتماً قالب را از قبل چرب کنید تا دسر راحت تر از آن خارج گردد.

طرز تهیه دسر توت فرنگی بستنی با ژلاتین و خامه

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی توت فرنگی با ژلاتین و خامه

  • توت فرنگی: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بستنی با طعم دلخواه: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر ژله توت فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
  • خامه فرم گرفته: 1 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: 1 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه دسر توت فرنگی با ژلاتین و خامه

برای تهیه این دسر بستنی با خامه و ژلاتین باید توت فرنگی ها را بشویید و میکس کنید. سپس پوره را داخل قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. بعد از این که توت فرنگی ها گرم شدند پودر قند و پودر ژله را اضافه کنید.

مواد را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند و بعد شعله گاز را خاموش کنید. بستنی را از فریزر خارج کنید تا نرم گردد. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی و اندازهی خامه مخلوط کنید. مواد دسر را در ظرف های تک نفره بریزید و در فریزر قرار دهید.

زمانی که دسر کاملاً سفت شد، آن را از فریزر خارج کنید و با اندازهی میوه خرد شده و خامه تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید و را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه دسر بستنی با خامه و ژلاتین

*در طرز تهیه دسر طالبی با ژله و خامه می توانید اندازه شکر را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.

*برای تهیه دسر کرم بستنی با خامه و ژلاتین می توانید به جای کاکائو از طعم های میوه ای و یا میوه خرد شده در دسر بهره ببرید.

*در طرز تهیه دسر طالبی بستنی و ژله لیوانی و به صورت تک نفره می توانید مواد دسر را تا نیمه در هر لیوان تک نفره بریزید و سپس در یخچال قرار دهید. سپس برای مجذوب کننده تر شدن دسر یک لایه ژله طالبی روی آن بریزید.

*به خاطر داشته باشید که در زمان ترکیب کردن بستنی و ژله باید هر دو در دمای یکسانی باشند تا بستنی گلوله ای نگردد. بهتر است بستنی را از قبل از فریزر خارج کنید تا نرم گردد و بعد از آماده کردن ژلاتین صبر کنید تا خنک گردد. سپس بستنی را با ژله ترکیب کنید.

* یکی از روش های مجذوب کننده درست کردن دسر بستنی با خامه و ژلاتین است که در صورت تمایل می توانید طریقه درست کردن این دسر را در مجله وبلاگ اخبار جدید بخوانید.

سوالات متداول

طرز تهیه دسر بستنی کاکائویی با ژله و خامه چگونه است؟

برای تهیه دسر بستنی کاکائویی با خامه و ژلاتین باید شیر، شکر، پودر کاکائو، بستنی و نشاسته ذرت را روی حرارت قرار دهید. سپس ژلاتین را در آب حل کنید و به آن اضافه کنید. این ترکیب را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده گردد.

طرز تهیه دسر بستنی ژلاتینی ساده چگونه است؟

برای تهیه دسر بستنی ژلاتینی ساده می توانید بستنی را با خامه و میوه دلخواهتان ترکیب کنید و در فریزر قرار دهید. سپس ژله را به صورت جداگانه خرد کنید. ژله را به صورت مکعبی خرد کنید و در لیوان بریزید. در نهایت بستنی را همراه با اندازهی شیر یا آبمیوه به آن اضافه کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه 3 مدل دسر بستنی با خامه و ژلاتین شیک و قالبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 3 مدل دسر بستنی با خامه و ژلاتین شیک و قالبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید