طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس خوشمزه و سریع برای مهمانی

به گزارش وبلاگ اخبار جدید، سالاد اندونزی در کنار سالاد ماکارونی، سالاد الویه و سالاد فصل، پیر و جوان نمی شناسد. وقتی در پی یک سالاد خوشمزه و در عین حال همه پسند برای مهمانی هایمان می گردیم، کمتر سالادی پیدا می گردد که مثل سالاد اندونزی، محبوب قلب همه باشد و خیلی زودتر از غذاهای دیگر، از سر میز خالی گردد. پس با این مطلب همراه باشید تا طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس را بیاموزیم که سالادی خوشمزه است به سرعت آماده می گردد تا به عنوان برترین گزینه برای مهمانی ها در نظر گرفته گردد.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس خوشمزه و سریع برای مهمانی

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

  • کلم سفید 2 پیمانه
  • کلم قرمز 2 پیمانه
  • ژامبون گوشت یا مرغ نصف پیمانه
  • ذرت شیرین نصف پیمانه
  • نخودفرنگی نصف پیمانه
  • خیارشور نصف پیمانه
  • هویج میانه 2 تا 3 عدد
  • سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • شکر نصف قاشق غذاخوری
  • آویشن به اندازه لازم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
  • کشمش در صورت تمایل

مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

1. آماده کردن مواد

درست کردن یک سالاد اندونزی خوشمزه، به مراحل سخت و پیچیده ای احتیاج ندارد. در واقع بیشترین زمان در تهیه این سالاد، صرف خرد کردن و آماده سازی مواد می گردد.

برای درست کردن این سالاد، کلم های سفید و قرمز و بعلاوه هویج های پوست کنده را به صورت خلالی خیلی نازک خرد کنید. ژامبون ها و خیارشورها را هم به صورت مکعبی درشت خرد کنید.

چنانچه از کنسرو آماده ذرت و نخودفرنگی استفاده می کنید، آن ها را آبکش کنید. در غیر این صورت، ذرت و نخودفرنگی را در یک قابلمه به همراه آب و نمک ریخته و اجازه بدهید تا به مدت 30 دقیقه بپزند. در سرانجام، یکی از نخودفرنگی ها را امتحان نموده تا از پخته شدنشان اطمینان حاصل کنید، سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید کمی سرد شوند.

2. آماده کردن سس

راز تهیه یک سالاد اندونزی خوشمزه، در سس آن است و سالادهای ایرانی به حجم زیاد سس معروف هستند!

برای تهیه سس سالاد اندونزی، در یک ظرف کوچک سس مایونز، ماست، آب لیمو، روغن زیتون، شکر، آویشن و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید.

نکته: چنانچه رژیم غذایی خاصی دارید یا می خواهید سس سالم تری داشته باشید، از سس مایونز رژیمی بهره ببرید. بعلاوه در بسیاری از دستورهای اصلی تهیه سالاد اندونزی در کشورهای دیگر، به جای سس مایونز از ترکیب سرکه سیب و روغن زیتون استفاده می گردد که بسیار سالم تر است و می توانید این ترکیب را هم امتحان کنید.

3. ترکیب کردن مواد

حالا نوبت به ترکیب کردن مواد سالاد اندونزی باهم می رسد. همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد سالاد، به سس آغشته شوند.

سپس برای جا افتادن سالاد، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.

نکته: برای تزیین سالاد اندونزی و بعلاوه خوش طعم تر شدن آن، می توانید از گشنیز خرد نموده و سیاهدانه بهره ببرید.

سوالات متداول در طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

همان طور که در بالا اشاره کردیم، طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس بسیار ساده است و حتی افرادی که مهارت چندانی در آشپزی ندارند هم می توانند در صورت رعایت همه نکات، آن را به راحتی در خانه تهیه نمایند. در ادامه، به بعضی از سوالات متداول در مورد تهیه این سالاد خوشمزه پاسخ می دهیم.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس و سیب زمینی را چطور داشته باشیم؟

در هیچ یک از دستورهای اصلی تهیه سالاد اندونزی، به سیب زمینی اشاره نشده است. با این حال می توانید سیب زمینی ها را آب پز نموده و پس از پخت، آن ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی درشت خرد نموده و به مواد اضافه کنید.

سالاد اندونزی قالبی را چطور تهیه کنیم؟

اگر می خواهید سالاد اندونزیایی خود را به صورت قالبی تهیه کنید، ابتدا به قالب موردنظرتان کمی آب بپاشید تا مرطوب گردد. سپس یک کیسه پلاستیکی را از وسط باز نموده و در قالب پهن کنید. مرطوب کردن قالب باعث می گردد تا کیسه پلاستیکی به قالب بچسبد و در حین ریختن سالاد تکان نخورد. سپس سالاد را با احتیاط داخل قالب بریزید و با پشت قاشق محکم فشار دهید تا مواد منسجم شوند. سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد، شکل قالب را به خود بگیرند. پس از گذشت این مدت، قالب را به آرامی در ظرف موردنظر برگردانید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ چیست؟

مرغ هم گزینه خوب و البته سالمی است که ترکیب آن در این سالاد، بسیار خوشمزه می گردد. برای این کار، سینه یا فیله مرغ را به همراه پیاز، برگ بو و نمک و فلفل آب پز کنید. سپس آن را به صورت مکعبی خرد نموده، یا ریش ریش کنید و به مواد سالاد بیفزایید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو چیست؟

کشمش و گردو به علت طبع گرمی که دارند، سردی کلم را می گیرند و به همین دلیل ترکیبشان در کنار هم توصیه می گردد. برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو، کشمش های پلویی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید، سپس به همراه گردوی خرد نموده به سالاد اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس خوشمزه و سریع برای مهمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس خوشمزه و سریع برای مهمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید