جوشانده ها و بادکش وران کرونا را بشناسید

به گزارش وبلاگ اخبار جدید، تهران (پانا) - به گزارش یک متخصص و مدرس طب ایرانی با معرفی یک جوشانده مفید در دوران کرونا، اظهار کرد: بابونه شیرازی؛ یک قاشق غذاخوری، آویشن شیرازی؛ یک قاشق، پودر ریشه شیرین بیان؛ یک قاشق مرباخوری؛ عناب تکه شده؛ پنج عدد، انجیر تکه شده؛ سه عدد، گزنه؛ یک قاشق غذاخوری و خطمی؛ یک قاشق غذاخوری را در سه لیوان آب بجوشانید تا نصف گردد؛ صاف شده و هر 8 ساعت یک استکان با فاصله از غذا میل گردد.

جوشانده ها و بادکش وران کرونا را بشناسید

به گزارش ایسنا، مریم نواب زاده در رابطه با دستورات عمومی در دوران کرونا، اظهار کرد: عدم مصرف شیر، ماست، دوغ و حتی خامه، چون باعث اسیدی شدن و غلظت اخلاط و ترشحات بدن می گردد و کمتر مصرف کردن گوشت و چربی و مصرف غذاهای زود هضم و مایعات و بیشتر مصرف سوپ سبزیجات توصیه می گردد.

وی با معرفی یک جوشانده مفید در این دوران اظهار کرد: بابونه شیرازی؛ یک قاشق غذاخوری، آویشن شیرازی؛ یک قاشق، پودر ریشه شیرین بیان؛ یک قاشق مرباخوری؛ عناب تکه شده؛ پنج عدد، انجیر تکه شده؛ سه عدد، گزنه؛ یک قاشق غذاخوری و خطمی؛ یک قاشق غذاخوری را در سه لیوان آب بجوشانید تا نصف گردد؛ صاف شده و هر 8 ساعت یک استکان با فاصله از غذا میل گردد.

این مدرس طب ایرانی اعلام کرد: در بیماران با علائم درد قفسه سینه و علایم ریوی و سرفه و خلط و تنگی نفس؛ بادکش گرم (با آتش) در ناحیه ریه (پشت قفسه سینه هر 4 تا 6 ساعت) و در صورت عدم آشنایی با بادکش گرم با دستگاه ساکشن دستی(بادکش) که از کالای پزشکی تهیه گردد و روغن اقتصادی با روغن کنجد یا سیاهدانه توصیه می گردد.

نواب زاده با اشاره به طرز تهیه آب جو(ماءالشعیر) طبی، اضافه کرد: جو پوست کنده غیر پرک (1 پیمانه)؛ بهمراه آب (14 تا 20 پیمانه) آرام بجوشد تا زمانی که جو شکفته و آب صورتی رنگ گردد، شعله را خاموش نموده، جوها را صاف نموده دور بریزید و مایع صاف شده آب جوی طبی است که بهتر است کمی شیرین و لب سوز میل گردد.

وی با بیان اینکه می توانید دو تا سه روز در یخچال نگهداری کنید، توضیح داد: در موارد تب بالا؛ عرق بارهنگ در چهار الی شش ساعت یک استکان و مصرف ماءالشعیر طبی هر چهار الی شش ساعت یک لیوان توصیه می گردد.

وی با تاکید بر مداومت به خوردن آب جوش و عسل و آب لیمو ترش طبیعی، اظهار کرد: بعلاوه طب سنتی بر مداومت به خوردن فالوده سیب و اسپری گلاب به سر و صورت و ناحیه قلب در این موارد تاکید می نماید.

نواب زاده با اشا ه به انجام بادکش سرد و گرم برای تقویت ایمنی و دفاعی بدن و تکنیک طلایی افزایش مقاومت برای بیمارانان کرونایی، ادامه داد: منظور بادکش پشت سینه یا ریه است.

وی اعلام کرد: افرادی که به ویروس کووید 19 مبتلا شده اند، هر روز ناحیه پشت سینه را به صورت آرام و ملایم، بادکش نمایند و افراد سالم هم می توانند یک روز در میان یا دو روز در میان، عمل بادکش را برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری انجام دهند.

این مدرس طب سنتی با بیان اینکه کسانی که بادکش در پشت سینه را انجام داده اند علائم کرونا در آنها کاهش پیدا می نماید، توضیح داد: ابتدا یک پنس(سوزن گیر) و یا در صورت عدم دسترسی به آن، یک قیچی مناسب، آماده کنید.(بهتر است از قیچی های سبک کاغذ بری یا قیچی های استیل استفاده گردد).

وی با بیان اینکه در مرحله بعد میزان متناسبی پنبه را با پنس گرفته پنس را قفل کنید و نوک پنس را کف دست خود گذاشته، دست خود را ببندید و در حالی که فشار ملایمی اعمال می کنید، با دست دیگر، پنس یا قیچی را در یک جهت بچرخانید تا پنبه دور پنس به خوبی پیچیده گردد، ادامه داد: برای اینکه بفهمید میزان پنبه ای که استفاده نموده اید مناسب است، در خاتمه این مرحله باید طول پیله ای که از پنبه حاصل می گردد حدود سه سانتی متر و عرض آن در بیشترین جا حدود یک و نیم سانتی متر باشد، اگر این طور نبود نگران نباشید؛ با چند بار تکرار، تجربه کافی را به دست خواهید آورد.

نواب زاده اظهار کرد: تعدادی استکان یا لیوان شیشه ای آماده کنید، تعداد و مقدار آنها با توجه به محل بادکش معین می گردد؛ به این معنی که هر قدر منطقه وسیعتر باشد، تعداد لیوان ها بیشتر است که مجموعه این عوامل باعث دوری از خطر کرونا و سازگاری بیشتر با این بیماری می گردد.

منبع: خبرگزاری پانا

به "جوشانده ها و بادکش وران کرونا را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوشانده ها و بادکش وران کرونا را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید