خوردن انار هنگام سرماخوردگی مفید است یا مضر؟
به گزارش وبلاگ اخبار جدید، با پختن انارآنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می آید که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلو درد، گوش درد، وعفونت های ریه ها و…… را ترمیم و درمان می نماید.
ویتامین C موجود در انار برای درمان کم خونی و فقرآهن و بعلاوه جلوگیری از سرماخوردگی تاثیرگذار است. ارشناسان تغذیه براین عقیده اند که درانار ویتامینی وجود دارد که درپیشگیری ازکم خونی و فقرآهن افراد، پیشگیری ازابتلا به سرماخوردگی، پیشگیری ازآلزایمر، وکاهش فشارخون و…. بسیارمؤثراست.
بعلاوه پتاسیم موجود دراین میوه باعث پیشگیری ازبیماری قلبی وعروقی می شود وازپوکی استخوان زنان در بعد از یائسگی جلوگیری می نماید.
شاخص ترین ویتامین های موجود در انارویتامین های گروه B هستند که درواکنش ها شیمیایی بدن نقش بسیار مهمی دارند و ویتامین B 1 ازاین گروه که درجلوگیری ازبیماری های عصبی بسیارحائزاهمیت است ووجود پلی فنولیک، اسید الاژیک، وآنتی هیستامین (رنگدانه های موجود درانار) باعث جلوگیری ازسرطان سینه درزنان وپروستات درمردان می شود.
دارای آنتی اکسیدان بسیاربالایی است وازاین رو به سیستم دفاعی بدن نیز یاری می نماید وخوردن آن با هسته درافرادی که ناراحتی گوارشی ندارند توصیه می شود.
انار پخته برای سرماخوردگی
با پختن انارآنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می آید که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلو درد، گوش درد، وعفونت های ریه ها و…… را ترمیم و درمان می نماید طرزپخت وتهیه این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد اناررا روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت 20 دقیقه بجوشد وپخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس ازپخته شدن پرده ها ورگه های داخلش را هم با دونه های پخته شده میل کنید نباید فراموش کنید که شب قبل ازخواب باید میل شود وبعدازآن چیزی خورده نشود درصورت عفونت های شدید بهتراست 3 شب این کاررا تکرارکنید.
انار برای گلو درد
درمورد فوایداین میوه بهشتی بزرگان ومحققان بسیارصحبت نموده اند که دراینجا به چندین مورد آن می پردازیم. اول خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی) اناراست که قبلا هم به آن اشاره کردیم آنتی اکسیدان انار3 برابرچای سبزاست وهمانطورکه می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن دربرابر استرس ها، وآلودگی های شیمیایی، ومقابله با انواع سرطان ها می باشد.
دوم اینکه انارجلوی مسدود شدن رگ ها ودرنتیجه بیماری قبلی را می گیرد به این صورت که ازاکسیده شدن LDL (چربی بد خون) جلوگیری می نماید. ومانع ازچسبیدن پلاکت های خونی به هم ولخته شدن خون می شودیعنی چربی خون ودرنتیجه فشارخون راکاهش می دهد.
سوم اینکه اناربه زیبایی پوست یاری نموده وازسرطان پوست جلوگیری می نماید (مقابله با رادیکال های آزاد که به دیواره پوست برخورد می نمایند وآن ها راتخریب می نمایند)
چهارم اینکه انار جزء میوه های ادرارآوراست وکلیه را فعال نموده وبی نظمی واختلال درآن راکاهش می دهد.
پنجم اینکه اناربیماری های عفونی رااز بدن دورمی نماید وآب این میوه دربرطرف تشنگی موثر است ودردرمان تب وگلودرد بسیار سودمند است.
ششمین فایده انار این است که هسته آن ازپیرشدن پوست محافظت می نماید ومصرف منظم آن باعث می شود که انسان حدود 5 سال جوان تر به نظربیاید.
هفتمین فایده براثرمخلوط آن با عسل بوجود می آید وخوردن آن برای گوش درد مفید است برای قوی شدن چشم وبهبود بینایی وسالم ماندن دندان وحتی لثه هم سودمند است وخوردن آب انارصدای گرفته راهم درمان می نماید.
فایده هشتم ونهم مختص به زنان باردارویائسه می باشد. مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، ازآسیب های مغزی وزایمان زودرس جلوگیری می نماید وبعلاوه باعث کاهش استرس وتشویش درزنان یائسه مشود مورد آخراین است که اناردرکاهش وزن هم می تواند مؤثرباشد، چون درهضم غذا وانجام فعالیت های گوارشی نیزیاری نماینده می باشد.
سایر اطلاعات به صورت پراکنده درمورد انار:
-آب اناردارای قند مانن وماده دیگری به نام مانتین است که باعث تصفیه خون می شود.
-خوردن انارباعث یاری به کبد می شود وچون وظیفه کبد دفع سموم بدن می باشد مصرف انار باعث تقویت آن می شود.
-مصرف آن باعث درمان اسهال هم می شود. خستگی جسمی وعصبی راهم برطرف می نماید.
-مصرف انار شیرین، شادابی وطراوت صورت رابه دنبال دارد ورنگ چهره رابازمی نماید وباعث برطرف لک های پوستی می شود. ومی توان آن رابا گلپر هم ترکیب واستفاده نمود.
-مصرف آن باعث ازبین رفتن انگل های دستگاه گوارش وبیماری های عفونی می شود.
-خوردن انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفیداست وزمان خوردن آن یک ساعت قبل یا بعد ازغذا می باشد.
-انار شیرین در کاهش خارش های بدن مؤثراست.
-مصرف انارترش هم برای کسانی که زخم های دهان ودندان ویا آفت دارند هم بی تأثیر نیست به این ترتیب که روزانه انارترش راچندین مرتبه دردهان نگه داشته ومزمزه کنید وسپس بیرون بریزید.
شکر و نشاسته راباهم ترکیب کنید وبه آب انارشیرین بیافزایید معجونی که بوجود می آید رابنوشید خوردن این معجون درد سینه وسرفه شما رابرطرف خواهد نمود. باتوجه به این که این میوه غنی ازویتامین می باشد وبه دلیل داشتن آهن وعناصر مفید دیگر دیرهضم است البته ناگفته نماند که خوردن دانه های انار به مراتب ازخوردن آب اناربهتراست وفایده بیشتری دارد وبهترین زمان مصرف آن صبح وقبل ازصبحانه است.
منبع: تابناک
منبع: فرادید