طرز تهیه آلوی شکلاتی

به گزارش وبلاگ اخبار جدید، این آلوهای خوشمزه شکلاتی را خیلی دوست خواهید داشت. خوردن آنها طعم ترش آلو و شیرینی شکلات را با هم دارد که بسیار دوست داشتنی است.

طرز تهیه آلوی شکلاتی
  • تعداد: 20 تا 22 عدد
  • زمان تهیه: یک ساعت و 15 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 2 ساعت

مواد لازم

  • 20 تا 22 عدد آلوی خشک
  • یک پیمانه آب پرتقال
  • ¼ پیمانه کره آب شده
  • ¼ پیمانه شوربای ذرت
  • 2 2/3 پیمانه پودر قند
  • 225 گرم روکش شکلاتی
  • 225 گرم شکلات شیری خرد شده
  • 225 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده

طرز تهیه

  1. آلوها را در کاسه میانه بریزید. آب پرتقال را روی آن بریزید. روی کاسه در بگذارید و یک شب تا صبح کنار بگذارید تا خیس بکشند.
  2. آلوها را به مدت دو ساعت روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  3. سپس، در یک کاسه میانه، کره و شوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر قند را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط پودر قند را دور آلوها بگیرید. آنها را به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
  4. در یک کاسه میانه، روکش شکلاتی و شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را مرتب هم بزنید. یک لایه کاغذ روغنی روی سینی بزرگی قرار دهید. با یاری چنگال، آلوها را درون مخلوط شکلات آب شده فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. مطمئن شوید که شکلات اضافه گرفته شده است و از آلوها نمی چکد. .قتی همه آلوها آماده شدند آنها را درون سینی بچینید و دوباره یک تا دو ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
  5. یک سینی دیگر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. حدود 2/3 از شکلات شیری را در کاسه کوچکی بریزید و آن را به مدت 1.5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 30 درجه قرار دهید. هنگامی که شکلات ها آب شدند، بقیه آنها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در صورت لزوم، 10 ثانیه دیگر آنها را حرارت دهید تا کاملا آب شوند.
  6. دوباره آلوهای سفت شده را درون مخلوط شکلات شیری فرو کنید، شکلات اضافه را بگیرید و روی سینی بچینید و کنار بگذارید.
  7. این شکلات های خوشمزه را می توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 263
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 24 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • آهن: 1 گرم
  • پتاسیم: 111 میلی گرم
  • کلسیم: 10 میلی گرم
  • سدیم: 21 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "طرز تهیه آلوی شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آلوی شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید