میوه ای که احتمال بیماری قلبی راکاهش می دهد

به گزارش وبلاگ اخبار جدید، نتایج یک آنالیز که اخیرا اجرا شده بیانگر آن است که مصرف یک نوع میوه به اندازه قابل توجهی به کاهش خطر بیماری قلبی یاری می نماید.

میوه ای که احتمال بیماری قلبی راکاهش می دهد

به گزارش خبرنگار سرویس علم و پیشرفت وبلاگ اخبار جدید به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز نو نشان می دهد خوردن تنها یک آووکادو در هفته خطر بیماری قلبی را تا یک پنجم کاهش می دهد.

مطالعه روی بیش از 100 هزار نفر نشان داد که مصرف کامل این میوه در هفته خطر بیماری را تا 21 درصد کاهش می دهد. اکنون محققان هاروارد توصیه می نمایند که افراد به جای کره، آووکادو را بر روی نان تست مصرف نمایند.

این میوه در درمان یا جلوگیری از بروز بیشتر بیماری ها نقش مهمی را ایفا می نماید. وجود پتاسیم، انواع ویتامین B، E، C و بعلاوه چربی های مفید و سایر مواد معدنی در آووکادو سبب شده است تا این میوه در زمینه های مختلف بهداشتی، پزشکی، غذایی و دارویی نقش مهمی را ایفا نماید.

محققان دانشگاه هاروارد می گویند این میوه سبز روشن مملو از چربی های سالم است که کلسترول بد را کاهش می دهد و از ایجاد لخته خون در رگ ها جلوگیری می نماید.

منبع: خبرگزاری فارس

به "میوه ای که احتمال بیماری قلبی راکاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه ای که احتمال بیماری قلبی راکاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید