13 نکته تغذیه ای برای بهبودیافتگان کرونا

به گزارش وبلاگ اخبار جدید، در این میان توجه به بعضی نکات در دوره نقاهت بیماری می تواند به کاهش سریع تر عوارض بیماری یاری کند. بعضی از این نکات در حوزه تغذیه موثر خواهند بود.

13 نکته تغذیه ای برای بهبودیافتگان کرونا

بنابر اعلام متخصصان، بیماری کووید19 همچنان بیماری است که اطلاعات نسبت به آن اندک است و اشخاص زیادی در سراسر دنیا روزانه به آن مبتلا می شوند و بهبود می یابند. در این میان توجه به بعضی نکات در دوره نقاهت بیماری می تواند به کاهش سریع تر عوارض بیماری یاری کند. بعضی از این نکات در حوزه تغذیه موثر خواهند بود.

بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، این نکات تغذیه ای به توضیح زیر است:

- پرهیز از مصرف غذا های سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن سخت است.

- محدود کردن خوردن غذا های پرچرب یا سرخ نموده مانند الویه، سیب زمینی سرخ نموده، پنیر پیتزا، انواع کوکو، کتلت و...

- ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می شوند.

- محدودیت مصرف نمک و شور ها و غذا های کنسروی شور

- محدودکردن مصرف شیر و لبنیات (به جز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می نمایند.

- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل

- کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی ها، آبمیوه صنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند

- محدود کردن مصرف نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

- ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد، روغن آفتابگردان و... برای سرخ کردن مواد غذایی

- محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های حیوانی مانند کره، پیه، دنبه و...

- تداوم محدودیت ها و رژیم های غذایی به ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای مانند دیابت، فشارخون بالا و.. دارند.

منبع: فرادید

به "13 نکته تغذیه ای برای بهبودیافتگان کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "13 نکته تغذیه ای برای بهبودیافتگان کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید